Naše usluge

CT Rentgenografija

Današnja implantologija je nezamisliva bez CT uređaja. Morita 3DR100 uređaj omogućava analizu svih anatomskih struktura u tri dimenzije.

Konzervativna stomatologija

Konzervativna stomatološka terapija podrazumijeva uklanjanje i liječenje karijesa, te izradu estetskih nadomjestaka u obliku ispuna i drugih elemenata kao što su inlay, onlay i overlay.

Izbjeljivanje zuba

Naša ordinacija Vam nudi usluge najsavremenijih metoda izbjeljivanih zuba, bez oštećenja zubnog tkiva.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija se bavi liječenjem i zbrinjavanjem stanja u oralnoj šupljini koja nije moguće konzervativno tretirati.

Laserski tretmani

Laseri se koriste u stomatologiji kao nadopuna standardnim stomatološkim zahvatima, a u nekim terapijama i potpuno zamjenjuju tradicionalan pristup.

Parodontologija

Parodoncijum ili potporni aparat zuba obolijeva zbog nedovoljnog ili nepravilnog čišćenja zubnog kamenca i mekih naslaga sa zuba.

Ortodoncija

Ortodoncija se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i odnosa između vilica, u toku rasta i razvoja te kasnije tokom života.

Prevencija

U našoj ordinaciji poseban akcenat stavljamo na preveniranje oboljenja zuba i njegovog potpornog aparata.

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika je disciplina koja se bavi nadoknađivanjem izgubljenih zubi fiksnim, mobilnim i kombiniranim nadoknadama.

Implantologija

Dentalna implantologija pruža rješenje za sve vrste bezubosti, od nedostatka jednog zuba, preko djelimične bezubosti, do sanacije potpunog nedostatka zuba.